Világsiker, egy szépasszony jóváhagyásával

Nemcsak a táplálkozással jutnak be a legkülönfélébb anyagok a szervezetünkbe – bőrünk is mohón beissza mindazt, amit a kozmetikumokkal feltálalunk neki.

Mindegy volna, mivel ápoljuk a testünket? Egyáltalán nem. Adjuk meg számára a legtisztább, legtermészetesebb anyagokat!

A Dr. Konopka káros anyagoktól mentes, gyógynövényekben gazdag, garantáltan kiváló minőségű natúrkozmetikumokat kínál, kedvező áron. A termékek széles választékában a haj-, arc-, test- és kézápoló kozmetikumok mellett a igazi különlegességek – arc- és testolajok, valamint permetek – is megtalálhatók.

A márka története egészen 1932-ig nyúlik vissza. Dr. Konopka, a tallinni gyógyszerész ekkor kezdte árulni patikájában sebgyógyító kenőcsét, melyet maga készített gyógynövényekből. Ez annyira sikeres lett, hogy a vásárlók elnevezték csodakrémnek. Konopka, aki a gyógynövények szakértője és lelkes kutatója volt, újabbnál újabb kozmetikumokat kísérletezett ki. Volt egy szigorú terméktesztelője is, mégpedig a híresen gyönyörű felesége, aki elsőként próbálta ki a gyógynövényes haj- és bőrápoló kozmetikumokat. A doktor csak azokat a készítményeket árulhatta a patikában, melyeket felesége elég hatékonynak talált. A gyógyszerész összesen több mint 150 hajápoló olajat fejlesztett ki, és szépségápolási receptjeit egy kis könyvben gyűjtötte össze.

Ezeknek a különleges formuláknak az alapján készülnek a ma kapható Dr. Konopka’s natúrkozmetikumok. Kiváló minőségűek, magas a gyógynövénytartalmuk, és ma is olyan „patikatisztaságúak”, mint valaha. A gyártási folyamat azonban minden tekintetben modern, szigorúan ellenőrzött, és megfelel az európai szabványoknak.

Fontos, hogy a Dr. Konopka’s termékek elnyerték a BDIH és a Cosmos Natural minősítéseket. A BDIH német szövetségi szervezet, mely elsőként dolgozott ki szabványokat a természetes kozmetikumok gyártására, a COSMOS pedig a természetes és biokozmetikumokra vonatkozó nemzetközi standard. Ezekre a tanúsítványokra érdemes odafigyelni, mert ezek igazolják, hogy valódi, tiszta natúrkozmetikumokról van szó.

A termékek megtalálhatóak bioboltokban, a DM és Rossmann üzletekben.