Lepje meg arcbőrét frissítő mélytisztítással!

Kiváló natúrkozmetikumaink egyike a gyömbér- és zsályakivonatot tartalmazó Dr. Konopka Mélytisztító arcradír Ez a termék Dr. Konopka 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, ezáltal nemcsak tisztítja, hanem megújítja, frissíti és rugalmassá is teszi a bőrt. A Mélytisztító arcradírt a rendszeres, napi ápolás kiegészítésére javasoljuk, hiszen az arcbőrnek időről időre szüksége van egy kis extra gondoskodásra. Az arcradír nemcsak a fölösleges faggyút távolítja el, hanem a pórusok legmélyén megbúvó szennyező részecskéket is – pontosan erre van szükség ahhoz hogy a bőr fellélegezhessen.   

Gyömbér           Zsálya

A zsíros bőr tisztítására eredményesen alkalmazható a fehér agyagos arcmaszk, melyet otthon is könnyen ki lehet keverni. Először is készítsen gyógynövény-forrázatot: tegyen egy termoszba 10-10 gramm szárított kamillát, körömvirágot és vérehulló fecskefüvet, majd öntsön egy kevés forró vizet a keverékre. A gyógynövényes kivonatot frissen, egy órán belül keverje össze 30 g fehér agyaggal. A pakolást vigye föl tiszta arcbőrére, hagyja hatni 10-15 percig, majd alaposan öblítse le, végül pedig kenje be bőrét hidratáló arckrémmel. Az arcpakolást hetente egyszer alkalmazza.

 

Hasznosítsa a gyógynövények jótékony erejét, akár hagyományos, házi készítmények, akár korszerű, minősített natúrkozmetikumok alkalmazásával – bőre meg fogja hálálni a gondoskodást.