Egészségesen ragyogó haj, ősszel is

Népi hagyomány szerint a haj lágy és fényes lesz, ha esővízben mossák. Valóban kitehetünk edényeket az égi áldás gyűjtésére, mivel az esővíz még a mai, városi környezetben is alkalmas a hajmosásra.

Akinek erre nincs lehetősége és természetes megoldásra vágyik, annak a Dr. Konopka’s választékában megtalálható háromféle bio hajolaj adja a tökéletes kezelést. Nem csupán ragyogóvá és puhává teszik a hajat - hiszen rengeteg tápanyagot tartalmaznak, - de a bennük lévő speciális növényi olajoknak köszönhetően célzottan ápolják a vékonyszálú, sérült vagy korpás hajat. 

A hatás titka: az ápoló olaj lesimítja a hajszálak külső rétegét, így azok jobban visszaverik a fényt, miközben a több mint tízféle válogatott növényi olaj hatóanyagai új életet lehelnek a hajszálakba. 

 Aki pedig szeret otthon kísérletezni, annak javasoljuk, készítse el az ápoló olajat, melyet Dr. Konopka a száraz, töredezett haj erősítésére javasolt.

Keverjünk össze 30 ml szőlőmagolajat, 3 csepp búzacsíraolajat, valamint 5 csepp muskotályzsálya éterolajat. Dörzsöljük be vele fejbőrünket, és a keveréket vigyük fel teljes hosszban a hajszálakra is. Tekerjük körül a fejünket egy törölközővel, várjunk egy órát, majd a hajolajat samponnal alaposan mossuk ki. Ezt a kezelést hetente egyszer vagy kétszer végezzük el.

 A fantasztikus hajolajok mellett Dr. Konopka többi termékét is ajánljuk a tökéletes őszi hajápoláshoz!