Dr. Konopka annak idején a gyógynövényekkel kísérletezve sok hatékony bőrápoló formulát alkotott, kézműves módszerekkel. Az azóta eltelt nyolc évtized alatt a technológia óriásit fejlődött, a ma kapható Dr. Konopka termékek természetesen már egészen más eljárással készülnek. Azonban bizonyos kozmetikumok ma is elkészíthetők házilag! Néhány érdekes „csináld magad” receptet blogunkban is olvashatnak.

Tippek a téli testápoláshoz
2018-12-19
A bőrünknek télen még alaposabb ápolásra van szüksége - mutatjuk, mire érdemes odafigyelni a hidegebb hónapokban.
Tovább...
Dr. Konopka's A natúr hajápolás aranyszabályai
2018-10-28
Hajápolás természetesen Dr. Konopka's kozmetikumokkal
Tovább...
Egészségesen ragyogó haj, ősszel is
2018-10-03
Most mindenkinek érdemes extra figyelmet fordítania a hajára, mert a kedvezőtlen külső hatások remekül ellensúlyozhatók minőségi natúrkozmetikumokkal.
Tovább...
Válasszon sokoldalú és hatékony arctonikot
2018-08-21
A nyár csodálatos évszak, de az erős napsütés és a sok fürdés megviselheti bőrünket. Ideje helyreállítanunk az egyensúlyát, annál is inkább, mert már nincs messze az idő, amikor arcbőrünknek el kell viselnie a szeles, hűvös időjárás viszontagságait.
Tovább...
Világsiker, egy szépasszony jóváhagyásával
2018-08-17
Nemcsak a táplálkozással jutnak be a legkülönfélébb anyagok a szervezetünkbe – bőrünk is mohón beissza mindazt, amit a kozmetikumokkal feltálalunk neki.
Tovább...
Natúr arcápolási tanácsok
2018-07-27
Dr.Konopka's natúr arcápolási tanácsok
Tovább...
Lepje meg arcbőrét frissítő mélytisztítással!
2018-07-26
Bizonyos kozmetikumok ma is elkészíthetők házilag! Néhány érdekes „csináld magad” receptet weboldalunkon is szeretnénk közzétenni – elsőként egy mélytisztító arcmaszkot mutatunk be.
Tovább...