Dr. Konopka annak idején a gyógynövényekkel kísérletezve sok hatékony bőrápoló formulát alkotott, kézműves módszerekkel. Az azóta eltelt nyolc évtized alatt a technológia óriásit fejlődött, a ma kapható Dr. Konopka termékek természetesen már egészen más eljárással készülnek. Azonban bizonyos kozmetikumok ma is elkészíthetők házilag! Néhány érdekes „csináld magad” receptet blogunkban is olvashatnak.

Lepje meg arcbőrét frissítő mélytisztítással!
2018-07-26
Bizonyos kozmetikumok ma is elkészíthetők házilag! Néhány érdekes „csináld magad” receptet weboldalunkon is szeretnénk közzétenni – elsőként egy mélytisztító arcmaszkot mutatunk be.
Tovább...
Natúr arcápolási tanácsok
2018-07-27
Dr.Konopka's natúr arcápolási tanácsok
Tovább...
Világsiker, egy szépasszony jóváhagyásával
2018-08-17
Nemcsak a táplálkozással jutnak be a legkülönfélébb anyagok a szervezetünkbe – bőrünk is mohón beissza mindazt, amit a kozmetikumokkal feltálalunk neki.
Tovább...
Válasszon sokoldalú és hatékony arctonikot
2018-08-21
A nyár csodálatos évszak, de az erős napsütés és a sok fürdés megviselheti bőrünket. Ideje helyreállítanunk az egyensúlyát, annál is inkább, mert már nincs messze az idő, amikor arcbőrünknek el kell viselnie a szeles, hűvös időjárás viszontagságait.
Tovább...
Egészségesen ragyogó haj, ősszel is
2018-10-03
Most mindenkinek érdemes extra figyelmet fordítania a hajára, mert a kedvezőtlen külső hatások remekül ellensúlyozhatók minőségi natúrkozmetikumokkal.
Tovább...
Dr. Konopka's A natúr hajápolás aranyszabályai
2018-10-28
Hajápolás természetesen Dr. Konopka's kozmetikumokkal
Tovább...